Welkom
 Snelzoeken / Home
 Uitgebreid zoeken
Diversen
 Uitleg
 Adverteren op deze site
Contact
 Contact gegevensWat is Huizen-BelgiŽ? Meer informatie...


Algemene informatie
Via Huizen-BelgiŽ kunt u snel en gemakkelijk zoeken naar een vakantiewoning in BelgiŽ. De verhuurders zijn zowel particulieren als bedrijven. In de advertentie staat veelal vermeld of u te maken heeft met een particulier of met een bedrijf. Via de website van Huizen-BelgiŽ worden huurder en verhuurder samen gebracht.

De website van Huizen-BelgiŽ kent twee verschillende delen, namelijk een 'Voor huurders' deel, waar huurders een vakantieaccommodatie kunnen zoeken, en een 'Voor verhuurders' deel waar verhuurders de advertentiemogelijkheden van Huizen-BelgiŽ kunnen bekijken. U bevindt zich nu in het 'Voor huurders' gedeelte.

Rechtstreeks contact, alle vrijheid.
U als huurder kunt rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder, zonder tussenkomst van Huizen-BelgiŽ. Wij houden dan ook geen gegevens bij van (prijs) afspraken die u met de verhuurder maakt. Ook vragen wij u als huurder geen commissie voor een boeking die u plaatst, en zo betaalt u nooit teveel.

Favorieten 
Voor iedere advertentie bestaat de mogelijkheid om deze op te slaan als favoriet. Zo kunt u zelf een lijst met advertenties samenstellen die u het meest interessant vind. Deze lijst kan gemakkelijk bekeken worden door aan de rechter zijde van de website op 'bekijk favorieten' te klikken. Ook wanneer u later terugkeert naar onze website zullen uw favorieten bewaard zijn. U browser dient zogenaamde 'cookies' wel te accepteren om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Controle
Door het grote aanbod is het voor ons onmogelijk na te gaan of alle informatie die geboden wordt, via de advertenties of websites van verhuurders, juist en volledig is. Wij kunnen dan ook geen garanties geven dat de accommodaties die aangeboden worden via onze website zijn zoals ze vermeld staan, en aan uw verwachtingen zullen voldoen.

©2017 Catch-IT